ТЕМА

Зарештовано депутата ВР Криму

12 марта 2008 | 13:03

Заарештовано «депутата в законі», який півтора роки перебував в міждержавному розшуку


Згідно з рішенням суду Київського району м. Одеси вчора, 11 березня 2008 року, було заарештовано  Р. Л.Аронова , депутата Верховної Ради Автономної Республіки Крим.

Ще з  17 серпня 2006 року він перебував у міждержавному розшуку за скоєння злочинів у складі організованої злочинної групи «Башмаки», де очолював ланку економічного підґрунтя.

Останнім часом, у зв'язку з розшуком, перебував на нелегальному становищі на території держави Ізраїль. 2 березня 2008 року громадянина Аронова у ході проведення оперативно - розшукових заходів було затримано в міжнародному аеропорту «Бориспіль». Вчора ж, згідно з рішенням суду Київського району м. Одеси, його  заарештовано.

Громадянин  Аронов Р.Л. у складі організованого злочинного формування «Башмаки» притягується до кримінальної відповідальності за скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів, зокрема «на замовлення», з використанням вогнепальної зброї на території Автономної Республіки Крим та інших регіонів України. Крім нього, до кримінальної відповідальності притягується 24 учасники зазначеного організованого злочинного угруповання.

У ході проведення оперативно - розшукових заходів та слідчих дій у злочинців було вилучено 4 одиниці вогнепальної зброї, 2 гранати, та 89 набоїв.

 
ДЗГ та МД МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Photo by Mandy Michels

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: