ТЕМА

Ахмєтов, Фірташ, Пінчук, Коломойський, Тігіпко опинились в одній кампанії

12 марта 2008 | 16:57

У рамках благодійного проекту «Зігрій любов'ю дитину» місцевою владою в регіонах держави завершено збір інформації про багатодітні родини, які виховують десять і більше дітей. Про це повідомляє Головна служба соціально-економічного розвитку. Зведені дані включають потреби кожної сім'ї у поліпшенні житлових умов та інші питання, що потребують вирішення.


Також завершується робота з підписання Меморандумів про реалізацію спільного проекту «Зігрій любов'ю дитину» між місцевими органами виконавчої влади та благодійниками. Їх завдання - підтримка соціального партнерства для розв'язання проблем багатодітних сімей.

У рамках реалізації спільного проекту влади і бізнесу за регіонами, для адресної допомоги багатодітним родинам, закріплено українських підприємців.

Так, Рінат Ахметов допомагатиме Донецькій, Луганській, Закарпатській областям та АР Крим; Автономній республіці Крим та Волинській області також допомагатиме Сергій Тарута, Тернопільській та Чернівецькій областям - Дмитро Фірташ, Харківській - Петро Порошенко, Миколаївській - Сергій Тигіпко, Івано-Франківській та Київській - Ігор Коломойський тощо. Координацію роботи здійснює Національна рада з питань благодійництва «Зігрій любов'ю дитину».

Проект вже має перші результати: за рахунок народного депутата І. Куровського багатодітній родині Віннікових у Херсонській області придбано будинок. Президент корпорації «Столиця» В. Ісак запропонував передати київській багатодітній сім'ї дві квартири. На Волині АТ «Стирол» (голова правління М. Яновський) забезпечує побутовою технікою та будматеріалами родини у чотирьох районах.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Кирилл Привезенцев

Британский блокнот. Балконы

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: