ТЕМА

Гріценко пропонує скасувати недоторканність нардепів, суддів, президента

14 марта 2008 | 14:06

«Для того, щоб досягти результату у нинішньому парламенті треба скасувати недоторканність для всіх, без виключення. Це стосується народних депутатів України, суддів і Президента України. Незалежно від прізвищ». Таку думку висловив Голова комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко.


Він зазначив, що зараз в парламенті зареєстровані два законопроекти про скасування недоторканності. Один з них, внесений більшістю, передбачає скасування недоторканності тільки для депутатів.

«Я упевнений, що цей законопроект не має шансів бути прийнятим у парламенті. Другий законопроект, підготовлений опозицією, передбачає обмеження недоторканності як для народних депутатів України, так і для Президента. Цей документ може об‘єднати понад 300 депутатів і може бути прийнятим після доопрацювання у профільному комітеті Ради протягом двох тижнів», - наголосив Анатолій Гриценко.

Він зауважив, що громадяни України добре пам’ятають плакати, які були розміщені в усіх областях у період передвиборчої кампанії з гаслом: «Закон – один для всіх» за підписом: «Віктор Ющенко».

«Якщо ми обіцяли скасувати недоторканність, значить це треба зробити, і зробити для всіх, включаючи Президента. Треба виконувати передвиборчі обіцянки», - наголосив Анатолій Гриценко.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

by Annie Leibovitz

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: