ТЕМА

Закарпатський ресторатор звинуватив Луценка у брехні

17 марта 2008 | 19:07

Директор ужгородського ресторану «Деца у нотаря» Павло ЧУЧКА стверджує, що не змінював свої свідчення, і масова бійка між працівниками "Беркуту" та ДАІ у згаданому закладі 6 лютого таки була.


Так в інтерв’ю кореспондентові УНІАН П.ЧУЧКА прокоментував заяву начальника закарпатської міліції генерала Віктора ЧЕПАКА, що незаконних дій працівників міліції у ресторані зафіксовано не було, й історія про бійку не підтвердилась. Таку заяву В.ЧЕПАК зробив на прес-конференції минулого тижня, тоді ж генерал подякував господареві ресторану за те, що той допоміг міліції “зам’яти” скандал.
П.ЧУЧКА стверджує, що він “давав свідчення тільки один раз і чітко вказав на те, що масова бійка між працівниками міліції в "Деці" була”. “Я не змінював і не збираюсь змінювати своїх свідчень. Я дуже здивований такою заявою нашого міліціонера”, – зазначив директор ресторану.
“Перше: бійка була. Друге: вона була масовою, і в ній взяли участь кілька десятків людей. Третє: більшість учасників бійки – працівники «Беркуту», ДАІ та інших відділів обласної міліції. Крапка.”, - наголосив П.ЧУЧКА.
Він також зазначив, що заяву про заподіяння шкоди він не подавав, бо “збитків не було”. “Міліціонери, як справжні «професіонали», вийшли битися на подвір’я ресторану, тож вдалося уникнути потрощених меблів та посуду”, – сказав директор ресторану.
П.ЧУЧКА також спростував слова В.ЧЕПАКА про те, що глава МВС Юрій ЛУЦЕНКО особисто телефонував, щоб переконатися, що розслідування було об’єктивним. “Можливо, ЛУЦЕНКО й телефонував, але, видно, не додзвонився, або додзвонився до якогось іншого, підставного ЧУЧКИ,” - зазначив він.
Як повідомляв УНІАН, за даними прес-секретаря міського голови Ужгорода Олега ПОДЕБРІЯ, 6 лютого у ресторані "Деца у нотаря" група працівників "Беркуту" чисельністю 20 осіб проводила банкет. У цьому ж закладі відпочивали працівники закарпатської ДАІ, які проводжали своїх кіровоградських колег. Із невідомих причин між працівниками правоохоронних органів розпочалася бійка.
Водночас у Департаменті зв'язків із громадськістю та міжнародної діяльності МВС України заявили, що конфлікт в ужгородському ресторані, де 6 лютого в позаслужбовий час (у цивільному одязі та без зброї) відпочивали декілька працівників ДАІ та спецпідрозділу «Беркут», спровокував один із присутніх там жителів Закарпаття

Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

Капец зиме!

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: