ТЕМА

Кокаїну в Україні стало менше

20 марта 2008 | 12:35

Одеські УБОЗівці ліквідували міжнародний кокаїновий канал



     На Одещині направлено до суду «гучну» справу щодо міжнародного злочинного угруповання, учасники якого «спеціалізувалися» на контрабанді та розповсюдженні кокаїну. Кримінальну справу було порушено за матеріалами працівників Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України в Одеській області.

    Як встановили оперативники УБОЗ, організував кокаїновий бізнес місцевий приватний підприємець Олег К. Він та ще один громадянин України – Іван Г.  – налагодили канал постачання  важких наркотиків із Західної Європи та їхнє розповсюдження в Одеській області. Наркокур’єром був Михайло В., який свого часу емігрував до Німеччини і там влаштувався водієм поштових вантажів.

     Під час обшуків у зловмисників вилучили півтори тисячі доз кокаїну, що на «чорного ринку» коштує майже 100 тисяч доларів. А також автомобіль «Мерседес», пістолет «Берета» та патрони.

Прес-служба ГУБОЗ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Участница шоу-матча по футболу между звездами ФК «Маэстро» и участницами телешоу «Кто против блондинок», в Киеве, в среду, 2 сентября 2009 г. Фото Вальдемара Горлушко

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: