ТЕМА

Депутат від ОПГ "Сейлем" опинився за гратами

24 марта 2008 | 19:00

У Севастополі працівники міліції затримали учасника організованого злочинного угрупування Сейлем, який наразі є депутатом Залізничної районної Ради Сімферополя.


46-річний депутат раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за подвійне вбивство  громадян Грузії, яке він скоїв  ще у травні 1995 року в Сімферополі. Однак, завдяки корумпованим звязкам в органах влади, тоді  йому вдалося уникнути кримінальної відповідальності. Замість статті 115 „Умисне вбивство” Кримінального Кодексу України слідство перекваліфікувало скоєний ним злочин на «вбивство у стані афекту», тож на підставі  статті 106 „Звільнення від кримінальної відповідальності та відбування покарання у зв’язку із закінченням строків давності” вбивця  ніякого  покарання фактично не поніс. Більше того - він продовжував залишатися в складі організованого злочинного угрупування. Потім зловмисника вдруге намагалися притягнути до кримінальної відповідальності  за вимагання. Однак з потерпілого  „зробили” душевно хворого та запровадили до психіатричної лікарні. А немає потерпілого – немає й злочину.

Не зрікся затриманий злочинного бізнесу вже й на  депутатській роботі. Останнім часом він спеціалізувався на вимаганнях у дрібних приватних підприємців, що працювали на Привокзальній площі Сімферополя.

А затримали депутата у Севастополі, коли він приїхав до колишньої  дружини. Як з’ясувалося, тут він бував нерідко: погрожував, бив жінку та її нинішнього чоловіка, викрадав дитину. Саме заява колишнього дружини про погрозу вбивства й стала однією з підстав для затримання зловмисника працівниками міліції. До речі, у депутата райради було вилучено обріз гвинтівки іноземного виробництва.

Наразі  вивчається причетність зловмисника до інших  злочинів. Правоохоронці також планують переглянути якість слідства у кримінальних справах за злочинами, які інкримінувалися учаснику організованого злочинного угруповання раніше.

 ДЗГ та МД МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Перехожі розглядають картонну фігуру мера Києва Леоніда Черновецького у скафандрі під час акції протесту ПП Велика Україна біля Київради в Києві в четвер, 28 грудня 2006 р. ПП Велика Україна вимагає проведення місцевого референдуму щодо дострокового припинення повноважень Черновецького та Київради. Фото Сергія Светлицького

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: