ТЕМА

Згорів на хабарі в $10 тис. ще один глава райадміністрації

26 марта 2008 | 15:56

На Волині під час отримання хабара затримано главу райдержадміністрації



25 березня близько 20-ї години на Волині працівниками відділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України у Волинській області у взаємодії з ДДСБЕЗ МВС України був затриманий “на гарячому” під час отримання хабара в розмірі 10 тис. доларів США голова однієї з райдержадміністрацій.

Згадану суму посадовцю було передано в його особистій автомашині марки “Ауді А-6”. Коли його авто від’їхало від бару, де посадовець перебував перед цим, дорогу перекрили автомобілі відділу ДАІ та працівників ДСБЕЗ. Під час затримання посадовець поводився виклично, демонструючи неповагу до правоохоронців.

Попередньо встановлено, що хабара згаданий громадянин одержав шляхом вимагання, будучи службовою особою, з використанням наданої йому влади та службового становища за позитивне вирішення питання про виділення земельної ділянки площею два гектари для ведення особистого селянського господарства. Перевіряється його причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Затриманого поміщено в ізолятор тимчасового тримання. За фактом вимагання прокурором Волинської області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 368 КК України.

 
ВЗГ УМВС України у Волинській області



комментарии [2]

30.03.2008 18:43     Василь Правильно БОМЖ, голова якого затримали Грищук Вадим, бабло любить страшно, може відкупиться? Колеги , а ви як думаєте?
30.03.2008 18:42     БОМЖ Шановне слідство хай перевірить усі рішення видані головою Ковельської РДА щодо виділення земельних ділянок, може у селян Ковельського району тоді хоч земля залишиться, а то згодом літо, а коров прийдеться пасти на асфальті перед райадміністрацією.
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Президент України Віктор Ющенко і лідер блоку БЮТ Юлія Тимошенко під час зустрічі в Києві в середу, 6 грудня 2006 р. На зустрічі обговорювалися питання ухвалення Державного бюджету на 2007 р. Фото Миколи Лазаренка

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: