ТЕМА

Ющенко: Медведчук - це ганьба України, а Тимошенко помилилася

29 марта 2008 | 09:59

Країна ніколи не зможе рухатися вперед, якщо її рух визначатимуть сумнівні персоналії вчорашнього дня - В.Ющенко


Країна ніколи не зможе рухатися вперед, якщо її рух визначатимуть сумнівні персоналії вчорашнього дня. Україна заплатила занадто дорогу ціну за експерименти цілого ряду фігурантів, які, по суті, мало не привели країну до громадянської війни. На цьому наголосив Президент України Віктор Ющенко, відповідаючи на запитання журналістів у Василькові щодо заяви Ю. Тимошенко про можливу причетність В. Медведчука до підготовки газових угод. «Переконаний, ціла череда негараздів і проблем, які принесли ці люди, українській нації ніколи не забудеться», - сказав В. Ющенко.

Він підкреслив, що пряма компетенція уряду – вирішувати газові питання. «Я не знаю, хто сьогодні такий Медведчук, що Прем'єр-міністр України до нього апелює як до спасителя. На мій погляд, це є ганьба для України», – вважає Віктор Ющенко.

«Я знаю, яка роль цієї людини була і є навколо певних осіб демократичної коаліції. Але я хочу сказати, що за жодних обставин в нашій українській історії не повинно повторитися те, що називається «медведчук», - наголосив Глава держави.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: