ТЕМА

Буша привезуть до Києва, але нам не покажуть

31 марта 2008 | 15:59

У Києві під час візиту Президента Сполучених Штатів Америки Джорджа Буша 31 березня - 1 квітня буде обмежено рух деякими вулицями. Про це сьогодні на брифінгу повідомив начальник Управління державної охорони України Валерій Гелетей. Він закликав киян та гостей міста з розумінням поставитися до обмеження проїзду транспорту і проходу пішоходів цими вулицями і рекомендував не в'їжджати в центральну частину міста.


Начальник УДО також рекомендує жителям центру Києва не виходити на балкони, не відкривати вікна, і не вести фото- і відеозйомку у зв'язку із заходами безпеки, пов'язаними з візитом Президента США. «Окреме прохання до жителів центра Києва, громадянам, які проживають по трасі проїзду кортежу, без необхідності не виходити на балкони, не відкривати вікна, не підніматися на дахи будинків і не вести фото- та відеозйомку», - сказав В. Гелетей. Він підкреслив, що така рекомендація стосується, зокрема, Софійської і Михайлівській площ, вулиць Михайлівської, Малої Житомирської, Прорізної, Інститутської, Лютеранської та Банкової, а також частково вулиці Хрещатик.

За його словами, такі дії заважатимуть правоохоронним органам «забезпечувати нормальну безпеку» Президента США під час візиту до України.

За словами В. Гелетея, 1 квітня всі станції метрополітену працюватимуть без обмежень, крім виходу на вулицю Інститутську зі станції метро «Хрещатик».

Під час офіційного візиту в Україну Президента Сполучених Штатів Америки Джорджа Буша 31 березня - 1 квітня до охорони громадського порядку та безпеки буде залучено близько 4,1 тис. працівників органів внутрішніх справ.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Миколаївський кафедральний собор в Чернівцях, в неділю, 13 січня 2007 року. У народі цей собор називається "П'яна церква". За легендою, що під час побудови з собором було багато проблем. І будівельники підійшли до вирішення проблеми по-своєму - принесли жертву - замурували в стінах молоду дівчину. Після цього будівництво налагодилося, але куполи у церкви скрутило, як від болю. Фото Сергія Светлицькогo

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: