ТЕМА

Президент-бухгалтер підписуватиме вдряджувальні листи губернаторам

06 мая 2008 | 16:29

Службові відрядження керівників обласних державних адміністрацій уряд має погоджувати з Президентом - Роман Безсмертний


Заступник Глави Секретаріату Президента України Роман Безсмертний звертає увагу Прем'єр-міністра Юлії Тимошенко на необхідність погодження з Главою держави службових відряджень голів обласних державних адміністрацій, Київської та Севастопольської міськдержадміністрацій. Про це він заявив після того, як керівником уряду було підписано розпорядження про виклик до Києва на нараду в Кабінеті Міністрів голову Ради Міністрів АР Крим, голів ОДА, Київської та Севастопольської МДА. Ще один виклик до столиці було підписано за дорученням віце-прем'єра одним із заступників Міністра Кабінету Міністрів.

Р.Безсмертний нагадує урядовцям, що 11 лютого цього року Президент України підписав Указ про впорядкування службових відряджень керівників місцевих держадміністрацій, маючи на меті зміцнити службову і виконавську дисципліну чиновників. Згідно з цим документом, всі виїзди голів Ради Міністрів АР Крим, ОДА, Київської та Севастопольської МДА за межі підпорядкованих їм територій необхідно узгоджувати з Главою держави. «Це рішення має запобігти перетворенню голів областей у вільних мандрівників і невмотивованому витрачанню державних грошей. Інакше залишається ризик того, що голову ОДА, підхопленому роз'їздами, ніколи не застанеш на робочому місці».

Заступник Глави Секретаріату застеріг місцевих керівників від виїздів у службові відрядження, не погоджених згідно з президентським Указом. Р.Безсмертний наголосив на невідворотності дисциплінарного стягнення проти порушників аж до звільнення із займаної посади. «Начальство має показувати приклад власної організованості і дисциплінованості, а не вільно поводитися з вимогами нормативних документів. Не йдеться про заборону на відрядження, однак вони мають бути продиктовані не чиєюсь забаганкою, а нагальною необхідністю».

Р.Безсмертний повідомив, що офіційний лист із цього питання надіслано Прем'єр-міністру Ю.Тимошенко Главою Секретаріату Президента В.Балогою.


http://www.president.gov.ua/news/9817.html



комментарии [1]

06.05.2008 21:48     Олег При таком Балогане капец стране! Они понимают, что Ющу уже не быть президентом и пытаются не дать им стать Юле! С Бандюками они договорятся быстрее!
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Павел ПАЩЕНКО

(7 августа 2006 года Киев.) Представитель Европейского банка реконструкции и развития в Украине КАМЕН ЗАХАРИЕВ возмущен попытками незаконного захвата РАЙДЕРАМИ компании ОЛЕЙНА

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: