ТЕМА

Сенсація! Податкові міліціонери відмовилися брати хабар у 17 тис.дол.!

14 мая 2008 | 12:48

Спроба зловмисника відкупитися від кримінальної відповідальності обернулася для нього порушенням ще однієї кримінальної справи за давання хабара.


         Працівниками управління ДСБЕЗ ГУМВС України в Київській області під час  оперативного супроводження розслідування кримінальної справи, порушеної за ознаками складів злочинів, передбачених ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем), ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України, задокументовано факт замаху на дачу хабара в сумі 170 тис. доларів США директором товариства з обмеженою відповідальністю.

29-річний громадянин намагався дати хабар працівникам відділу податкової міліції одного з територіальних підрозділів державної податкової інспекції Київської області за сприяння йому в ухиленні від кримінальної відповідальності за фактом незаконного відшкодування податку на додану вартість та можливість втечі з приміщення прокуратури. Однак податківці запропонований хабар не лише відхилили, а й негайно повідомили про такий факт працівників УДСБЕЗ ГУМВС України в Київській області та прокурору. Тож придумана «підприємливим» директором оборудка мала зовсім інший поворот - у нього вилучено документи та речові докази, які свідчили про намір дачі хабара в сумі 170 тис. доларів США.

Наразі органами прокуратури відносно цього громадянина порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15 (замах на злочин), ч. 2 ст. 369 (давання хабара) Кримінального кодексу України.

Директора  затримано та обрано щодо нього  міру запобіжного заходу - арешт. Наразі триває слідство.

 
ДЗГ та МД МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

Карпаты

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: