ТЕМА

Хроніка столичних виборів: вбивства, мінування, бійки

20 мая 2008 | 14:10


19 травня о 12.40 год. у Дарницькоу районі столиці по спецлінії 02 до чергової частини із заявою звернувся член виборчої комісії дільниці №100, розташованої в загально-освітній школі №316 (пр-т Бажана, 32-А). Він повідомив, що півтори години тому невідомий в коридорі закладу, на грунті неприязних відносин, вдарив його рукою в обличчя.

 

У Деснянському районі нарядом ПМОП „Беркут” затримано жителя Черкаської області., який біля будинку №2 по вулиці Кіото, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, з хуліганських спонукань, побив агітаторів від громадської організації „Свобода”.

 

О 21.00 годині по спецлінії 02 надійшло повідомлення, що у приміщенні центральної виборчої комісії на пл. Лесі Українки закладено вибухівку. Під час обстеження приміщення ЦВК та прилеглої до установи території вибухонебезпечних пристроїв не виявлено.

 

У понеділок ввечері правоохоронці столиці за гарячими слідами затримали убивцю 19-річного активіста блоку Миколи Катеринчука. Затриманим виявився п’ятдесятичотирирічний чоловік без певного місця проживання. Він зізнався, що в підземному переході на площі Арсенальній, під час раптово виниклої сварки, що переросла в обопільну бійку, ударом перочинного ножа в грудну клітину вбив юнака. Юнак - студент одного з  технікумів Києва, житель міста Миколаїв, після закінчення роботи зайшов до туалету, де побачив, як літній чоловік мив ноги в умивальнику, і зробив йому зауваження. Знаряддя вбивства вилучено. Порушено кримінальну справу за статтею кримінального кодексу „Умисне вбивство”, яка передбачає до 15-ти років позбавлення волі.

 

20 травня о 1.00 годині по спецлінії 02 невідомий повідомив, що у приміщенні київської територіальної виборчої комісії по вул. Хрещатик, 36, закладено вибухівку. Під час обстеження приміщення та прилеглої до установи території вибухонебезпечних пристроїв не виявлено.

 
ВЗГ ГУМВС України в місті Києві



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

Львовская статуя Свободы

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: