ТЕМА

МВС: ніяких заколотів та переворотів!

29 мая 2008 | 13:57

З А Я В А Департаменту звязків з громадськістю та міжнародної діяльності МВС України


         Сьогодні деякі засоби масової інформації розповсюдили повідомлення, що начебто до Києва підтягуються значні сили міліцейських підрозділів з Донецької області. Така інформація не має під собою   підстав та не відповідає дійсності. Жодних рішень про передислокацію підрозділів міліції з одних регіонів до інших керівництвом Міністерства внутрішніх справ України не приймалося.  Працівники органів внутрішніх справ України несуть службу в звичайному режимі. Це стосується й міліції Донецької області.  

Подібні безвідповідальні, неправдиві повідомлення можуть призвести до дестабілізації ситуації,  порушення громадського спокою та посилення напруги в суспільстві.

Департамент зв’язків з громадськістю та міжнародної діяльності МВС України звертається до представників засобів масової інформації з проханням не поширювати неперевірену інформацію, не дезінформувати громадськість про роботу правоохоронного відомства та бути виваженими у подачі матеріалів, що можуть спровокувати негативні суспільні наслідки.

 

29 травня 2008 року



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Чемпіону світу за версіями IBF і IBO в суперважкій вазі Володимиру Кличку одягають боксерські рукавички під час тренування у Флоориді (США) у понеділок, 11 лютого 2008 р. Володимир Кличко готується до бою із Султаном Ібрагімовим (Росія), що відбудеться 23 лютого 2008 р. в Нью-Йорку (США). Фото Павла Терехова

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: