ТЕМА

Змість наведення ладу в країні, Ющенко їде захищати українських заробітчан в Португалії

03 июня 2008 | 15:27

Під час візиту Президента до Португалії буде підписано низку двосторонніх угод, які посилять міждержавну співпрацю - О.Чалий


 


23-24 червня відбудеться офіційний візит Президента України до Португальської Республіки. Про це на брифінгу в Секретаріаті Президента України повідомив заступник Глави Секретаріату Олександр Чалий. «Головна мета візиту - посилення міждержавного діалогу з ключових питань співпраці», - зазначив О.Чалий, нагадавши, що Португалія була однією з країн, які на Бухарестському саміті НАТО зайняли більш обережну позицію.

За словами О.Чалого, однією з ключових тем візиту стане питання підтримки української національної меншини в Португалії, яка є найбільшою в країнах Європи.

«Президент України під час візиту проведе зустрічі з вищим керівництвом Португальської Республіки. Також очікується підписання низки міждержавних угод, зокрема угоди про військове співробітництво та дорожньої карти двосторонніх відносин, а також низки угод, які посилять співпрацю з Португалією», - поінформував заступник Глави Секретаріату Президента України.



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

Индия. Агра. Тадж Махал

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: