ТЕМА

Комік МВС Луценко очікує кримінальної справи проти нього по "альпійських стрілцях"

03 июня 2008 | 17:34

Юрій Луценко прокоментував рішення Подільського районного суду м. Києва щодо визнання постанови прокуратури про порушення кримінальної справи стосовно нього незаконною



Cьогодні під час прес-конференції в Харкові Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко, коментуючи рішення Подільського районного суду м. Києва, який задовольнив його скаргу, визнавши постанову прокуратури про порушення кримінальної справи незаконною, наголосив: «Я виграв суд за надуманими звинуваченнями, які були мені висунені Генпрокуратурою України. Очевидно, вони й самі розуміли безпідставність своїх звинувачень, бо представник прокуратури у суді виглядав надто непереконливо».

Міністр внутрішніх справ висловив впевненість в тому, що виграє у суді й інші справи подібного характеру, якщо такі матимуть місце надалі. «Я чистий перед законами і людьми. Звісно, я робив помилки, але за моєю спиною немає злочинів. Тому я спокійний і впевнений у собі. Тепер, посилаючись на рішення суду, я можу підтвердити, що всі справи проти мене – замовні», – підкреслив Юрій Луценко.

 «Була справа по пістолетах, була справа по паспорту, була справа по літаках, я готовий до справ по вертольотах та підводних човнах, бойових плавцях та альпійських стрільцях. Але такі справи не мають жодних судових перспектив», – переконаний міністр внутрішніх справ.

За словами Юрія Луценка, ціллю усіх кримінальних справ проти нього було – «пред’явити будь-які надумані звинувачення і відсторонити мене від займаної посади, але це не пройде». «Я настільки впевнений у своїй правоті, що не збираюся ані ховатися, ані «лікуватися», ані йти у відпустку, як мені багато хто радить», – наголосив міністр.

Юрій Луценко нагадав, що у відповідності до закону про Кабмін (нещодавно підписаного Президентом України) є лише три способи зняти з посади будь-якого міністра: його заява, подання прем’єра-міністра та смерть міністра. Водночас Міністр внутрішніх справ підкреслив, що готовий піти на засідання Тимчасової слідчої комісії у справі Ю. Луценка, яке «анонсував її голова пан Джига, бо досі не запрошувався на її засідання, а тому не мав змоги відповісти на поставлені запитання».

 

ДЗГтаМД МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Matt Stuart

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: