ТЕМА

Інтернет-збоченець затриманий в Севастополі

16 июня 2008 | 13:49

У Севастополі затримано гвалтівника дітей, які свої дії фіксував на відео та розміщував в інтернеті


13 червня в м. Севастополі затримано 38-річного місцевого жителя, який з 2000 року до моменту затримання, займаючись професійною фото- та відеозйомкою урочистих заходів, знайомився з малолітніми та неповнолітніми, як правило, з неблагополучних родин, з якими згодом зустрічався, пропонував їм додатковий заробіток чи матеріальну винагороду за здійснення фотосесій за їх участю, в тому числі й в оголеному вигляді. Надалі збоченець здійснював насильницьке задоволення статевої пристрасті в збоченій формі, займався розпусними діями стосовно дітей, фіксуючи події на фотовідеокамеру.

Слідством встановлено, що цей громадянин за попередньою змовою з третіми особами, які проживали на території іноземних держав, організував інтернет-сайт, розміщений за межами України. Там він розміщував відзняті фото- та відеоматеріали порнографічного змісту, за що з 2005 року отримував по 1000 доларів США щомісячно у вигляді грошових винагород на відкритий ним рахунок в одному з банків м. Севастополя.

Лиходію пред‘явлено звинувачення по 23 епізодах злочинної діяльності, за які передбачено покарання згідно з ст. 152 ч.2,3, ст. 153 ч. 2.3, ст. 156 ч. 1 Кримінального кодексу України. Підозрюваного взято під варту. Наразі проводяться слідчі дії щодо встановлення осіб, які причетні до злочинної діяльності.

 

ДЗГтаМД МВс України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: