ТЕМА

В Києві відбудеться вручення премії ім.Л.Берії

19 июня 2008 | 09:09

20 червня 2008 року о 18.00. в книгарні «Є» за адресою вулиця Лисенка,3 відбудеться вручення Премії імені Лаврентія Берії журналісту Юрію Луканову за найповніше висвітлення антирадянського ворожого нутра українського буржуазного націоналіста Степана Бандери.


         Крім того, мистецька агенція «САМЕ ТАК!» презентує   диск з документальним фільмом Юрія Луканова  «Три любові Степана Бандери». Фільм розповідає про те, як три любовні історії вплинули на політичну боротьбу головного героя. В ньому використано унікальну кінохроніку із західних архівів.

         Сам факт появи такого диску привернув увагу журналістів. Про цей факт повідомили такі авторитетні ЗМІ, як «Кореспондент», «Оглядач», «Новинар», «Телекритика»,  газета «24», газета «День», газета «2000», інформагентства УНІАН, «Українські новини», «ЗІК», та інші засоби масової інформації. Такий інтерес не дивний, оскільки «Три любові Степана Бандери» був першим неупередженим фільмом про лідера українських націоналістів, котрий розповів не лише про його боротьбу з її плюсами і мінусами, але і про особисте життя головного героя. Хоча фільм був знятий десять років тому і кілька разів демонструвався різними каналами українського телебачення, але мистецка агенція «САМЕ ТАК!», вважає, що сьогодні ця робота не втратила актуальність. Навпаки: зважаючи на дискусії в суспільстві навколо постаті Бандери, актуальність теми тільки збільшилася.

         Під час презентації можна буде купити диск з фільмом і книжки Юрія Луканова «Третій Президент. Політичний портрет Леоніда Кучми», збірники політичних епіграм «Козюльки» і «Колода від Ющенка», дорожні нотатки шістьма європейськими країнами «Європейський феєрверк».



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Павел ПАЩЕНКО

Нет, это не Шумахер. Он значительно круче!

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: