ТЕМА

Нам розкажуть все про корупцію

20 июня 2008 | 13:50

ХТО ЗНАЄ ПРАВДУ ПРО РІВЕНЬ КОРУПЦІЇ В УКРАЇНІ? Відповідь на це запитання знає Київський міжнародний інститут соціології (КМІС), який зумів зібрати всі результати досліджень з цієї теми, які проводились за останні 10 років в Україні.


24 червня 2008 року о 14.00 в приміщенні інформаційного агентства УКРІНФОРМ (вул. Б. Хмельницького, 8/1) проект «Гідна Україна» спільно із Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) презентує базу даних соціологічних досліджень, які вимірюють стан корупції в Україні в різних сферах – освіті, медицині, ЖКХ, судовій системі, регуляторній сфері, тощо.

 

В базі планується розмістити близько 60 різних досліджень, які проводили українські та міжнародні організації. Банк даних служитиме джерелом надійної інформації щодо реального стану справ у сфері корупції, оскільки є зібранням аналітичних звітів, презентацій, а також  оригінальних баз даних в форматі SPSS та ОSА. Основними користувачами інформації КМІС будуть журналісти, урядові установи, міжнародні організації, аналітичні структури, вчені та студенти ВНЗ.

 

Доповідачі - керівники Київського міжнародного інституту соціології (КМІС), проекту «Гідна Україна» / MSI та аналітичних центрів й міжнародних структур, які є користувачами результатів досліджень.

 

Замовником бази даних є проект «Сприяння активній участі громадян у протидії корупції в Україні «Гідна Україна», який реалізує компанія SMI за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (АМР США) в рамках Порогової програми Корпорації «Виклики тисячоліття» (МСС).

 Із запитаннями щодо участі можна звертатись до Ірини Негрєєвої, тел.. 8-050-574-15-51 або (044) 220-10-29, або за електронною адресою media@action-msi.org.ua.

 



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

фото Хэльмута Ньютона

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: