ТЕМА

Тимошенко, Карр проти внутрішніх військ: солдатиків зроблять крайніми

23 июня 2008 | 12:14

ПОВІДОМЛЕННЯ МІНІСТЕРСТВА ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ


Учора деякі ЗМІ поширили недостовірну інформацію про начебто побиття Шоном Карром працівників міліції в Одесі.

Це повідомлення не відповідає дійсності та є політично заангажованим. Інформуємо, що за попередніми результатами службового розслідування, котре проводиться за фактом інциденту, та висновками судово-медичних експертиз з’ясовано, що військовослужбовці внутрішніх військ МВС України, перевищивши свої службові повноваження, невмотивовано застосували грубу фізичну силу стосовно Шона Карра та Євгенії Тимошенко, спричинили їм тілесні ушкодження, чим спровокували конфлікт. Такі непрофесійні дії викликали неабиякий суспільний резонанс та політизували цю подію.

За результатами службового розслідування буде ухвалено відповідне рішення.


 

Від ТЕМИ:

цікаво, чому подібних повідомлень щодо невмотивованого застосування сили відносно простих громадян МВС не розсилає, хоча могло б робити це щодня? І чому у повідмленні МВС - жодного слова про те, що солодка парочка на байку дерлася на територію, заборонену для їзди автотранспортом? Тільки тому, що у солдатиків, які охороняли ту територію мами не працюють прем"єрами?



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Народна героїня Майдану Параска Королюк плаче, дивлячись пряму трансляцію виступу Президента України Віктора Ющенка (на екрані), який проводить традиційну щоквартальну прес-конференцію під назвою «Відповідальність. Законність. Вибір народу», в Українському домі на Європейській площі в Києві у четвер, 12 квітня 2007 р. Фото Віктора Побединського

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: