ТЕМА

В Донецькому аеропорту вилучили 4 тони мобілок

04 июля 2008 | 16:20

Донецький УБОЗ відправив на лаву підсудних двох митників та менеджера турфірми за контрабанду мобілок на 5 млн. гривень


 

Завершено розслідування і направлено до суду кримінальну справу порушену за матеріалами працівників Управління боротьби з організованою злочинністю ГУМВС України в Донецькій області щодо контрабанди мобільних телефон на суму понад 5 млн. гривень.

На лаві підсудних опиняться двоє інспекторів митного посту «Донецьк-аеропорт» та менеджер туристичної фірми. Як встановили оперативники УБОЗ, торік наприкінці грудня чартерним авіарейсом „Донецьк – Дубаї - Донецьк” до аеропорту «Донецьк» було доставлено вантаж загальною вагою понад 4 тонни. Митники мали б його оглянути, направити на ліцензійний склад та скласти відповідні документи для сплати мита та інших платежів. Натомість, вони поза зоною митного огляду передали партію мобільних телефонів комерсанту. Той завантажив товар у 6 автомашин, але на виїзді з території донецького аеропорту контрабандний товар зупинили працівники УБОЗ та УДАІ Донецької області. Сума вилученого перевищила 5 млн. гривень.

За матеріалами УБОЗ ГУМВС прокуратура Донецької області порушила кримінальну справу за ознаками злочинів передбачених за ч. 2 ст. 201 (контрабанда) та ч. 3. 364 (Зловживання владою або службовим становищем ) Кримінального кодексу України.

 

Прес-служба ГУБОЗ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Наконец-то честная политреклама!

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: