ТЕМА

Обличчя МВС - пограбування, розбої, шахрайства

07 июля 2008 | 16:42

З початку року працівники Служби внутрішньої безпеки, за словами начальника цього підрозділу Василя Слободяника до дисциплінарної відповідальності притягнули понад три тисячі працівників, з яких майже 300 звільнено з органів внутрішніх справ.


За скоєння корупційних дій судами притягнуто до адміністративної відповідальності 108 працівників, здійснюються заходи з викриття та попередження злочинів серед особового складу. На даний час за матеріалами Служби внутрішньої безпеки органами прокуратури порушено 313 таких кримінальних справ. Зокрема, за отримання хабарів порушено 45 кримінальних справ.

Службою також викрито працівників, які скоюють злочини загальнокримінальної спрямованості. Це - розбої, грабежі, крадіжки, шахрайство, хуліганство тощо. Загалом цього року за матеріалами СВБ МВС України засуджено вісім працівників, які отримали відповідні строки позбавлення волі.

Василь Слободяник також зазначив, що працівники Служби внутрішньої безпеки перевіряють інформацію не лише стосовно працівників та керівників територіальних підрозділів, але й центрального апарату Міністерства. Так, 3 липня цього року під час реалізації оперативної інформації та відповідних заходів працівниками Служби внутрішньої безпеки спільно з Генеральною прокуратурою та із залученням спецпідрозділу ГУБОЗ «Сокіл» затримано керівника управління одного з департаментів Міністерства, який у складі злочинної групи планував скоїти тяжкий злочин.

 

ДЗГ та МД МВС України

Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: