ТЕМА

Луценко приїхав до Львову й поїхав задоволений

07 июля 2008 | 17:28

Юрій Луценко задоволений роботою відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків та відділом карного розшуку ГУ МВС України у Львівській області


 

У Головному управлінні МВС України у Львівській області відбулась підсумкова колегія. У ній взяли участь Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко, та голова обласної державної адміністрації Микола Кміть.

Начальник Головного управління МВС у Львівській області Василь Пісний доповів про роботу міліції Львівщини за півроку. Водночас Міністр висловив задоволення результатами роботи карного розшуку, адже на цей час в області немає жодного нерозкритого вбивства. Юрій Луценко також підкреслив позитивні зрушення карного розшуку з розкриттю злочинів, пов’язаних з викраденням автомобілів.

Також Міністр відзначив роботу відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків. Саме працівниками цього підрозділу нещодавно була вдало проведено операцію щодо затриманню учасників організованої злочинної групи, яка понад десятиліття займалася постачанням та поширенням на терени області наркотичного медпрепарату „Трамадол”.

Юрій Луценко загострив увагу на питаннях протидії хабарництву та контрабанді, корупції та посадовим злочинам, а також висловив занепокоєння, що все ще продовжуються зловживання в земельній сфері.

Такі колегії днями відбудуться й у інших областях, а вже наприкінці місяця загальноукраїнська підсумкова колегія відбудеться в Міністерстві внутрішніх справ.

 

ВЗГ ГУ МВС України

У Львівській області



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Марсоход Opportunity снял свои следы на марсианской почве. Первоначально планировалось, что он будет работать в течение 90 дней после посадки на Марс в январе 2004 года, однако он продолжает функционировать более 2500 дней, пройдя свыше 26 км по поверхности планеты, отправляя на Землю данные и фото почти каждый день. Фото NASA/JPL

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: