ТЕМА

Теракт в Чернігові: обурений неправосудним рішенням, громадянин взяв суддю в заручниці.

07 июля 2008 | 17:41

Начальник обласного Управління МВС України в Чернігівській області переконав зловмисника звільнити заручника та скласти зброю



Сьогодні, близько 14 години 20 хвилин, у Деснянському районному суді Чернігова, після розгляду цивільної справи заявник, громадянин О., незадоволений ухваленим рішенням, розпочав сварку з суддею в її кабінеті. Суддя викликала працівника спецпідрозділу судової міліції для того, щоб заспокоїти громадянина та вивести його з приміщення. Після того, як працівник міліції увійшов до кабінету судді, громадянин О. пострілом з вогнепальної зброї поранив правоохоронця в живіт та оголосив, що бере суддю в заручниці. Відразу на місце події прибули спецпідрозділи міліції та служби безпеки України начолі з начальниками обласних управлінь МВС та СБУ. Для проведення операції із звільнення заручниці також було створено оперативний антитерористичний штаб, до складу якого увійшли керівники правоохоронних структур області.

Після тривалих перемовин зловмисник погодився на зустріч з начальником Управління МВС України в Чернігівській області Іваном Катеринчуком. За словами керівника обласної міліції, наступні переговори тривали понад півгодини. Зрештою начальникові УМВС вдалося умовити зловмисника скласти зброю та не чинити опір.

Наразі на місці події працівники міліції та прокуратури здійснюють відповідні слідчо-оперативні заходи. Пораненого співробітника спецпідрозділу міліції доставлено до центральної районної лікарні Чернігова, де його нині оперують.

 

ДЗГ та МД МВС України



комментарии [1]

08.07.2008 00:15     ex3mal Согласно действующих норм закона гражданину О. (Олегу Мельнику) положено бесплатное санаторно-курортное лечение раз в год. А "несчастный" захваченный судья почемуто принял решение вопреки требований норм закона вот и разозлил инвалида. Беда в том что афганца на зону в макошино определят а судьишко и опять будет продолжать выносить незаконные решение.
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Noname

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: