ТЕМА

Боєприпаси у Новобогданівці не лише вибухують, але їх й розкрадають

14 июля 2008 | 14:50

Працівники запорізького УБОЗу викрили чергове розкрадання боєприпасів у Новобогданівці


 

За матеріалами працівників Управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України в Запорізькій області слідчим відділом Мелітопольського райвідділу порушено кримінальну справу за ознаками ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України відносно п’яти місцевих мешканців, серед яких один діючий та один колишній співробітник ВОХР військової частини, розташованої в селі Новобогданівка.

Як повідомив начальник УБОЗ УМВС України в Запоріжській області Костянтин Антонов, учасники викритого злочинного угруповання протягом 2007-2008 років займалися розкраданням боєприпасів і вибухових речовин з територій артилерійських складів військової частини, розташованої в селі Новобогданівка Мелітопольського району.

Напередодні оперативники Запоріжського УБОЗ затримали автомобіль ЛУАЗ під керуванням одного зі зловмисників, в якому було вилучено 20 кг вибухових речовин, 2 гранати Ф-1, 56 запалів до артилерійських снарядів та 300 кг фрагментів розірваних боєприпасів.

Під час обшуків у помешканнях інших учасників злочинного угруповання вилучено ще 15 кг вибухівки, 5 протипіхотних мін, 145 одиниць запалів до снарядів, близько тони фрагментів розірваних боєприпасів.

 

Прес-служба ГУБОЗ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Сергей Гутиев

Непал

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: