ТЕМА

Борці із хаотичними забудовниками обіцяють допомогти очистити київський велотрек

15 июля 2008 | 15:49

Звернення до забудовників велотреку


Громадянська ініціатива «Збережи старий Київ» спільно з мешканцями прилеглих будинків та велоактивістами вже не раз звертала увагу на проблему будівництва на місці єдиного в Києві велотреку. Після тривалої переписки з різними установами, народними обранцями і посадовцями різних рівнів активістам вдалось добитися початку розгляду даної справи прокураторою міста Києва. Прокуратура повідомила таке:
  1. При будівництві першої черги мало місце відходження від проекту і незадокументоване збільшення поверховості. Прокуратура постановила заборонити проведення подальших будівельних робіт допоки порушення не буде усунено.

  2. Будівельна компанія «Гіпек», котра веде дане будівництво ще не отримала дозвіл містобудівної ради на другу чергу будівництва, тобто на знищення велополотна і будівництва на його місті підземного паркінгу і кількох багатоповерхівок.

  3. Керівництво «Гіпек» буде притягнуте до відповідальності за порушення.

Незважаючи на це рішення, будівництво продовжується. Велотрек надалі завалений сміттям з будівництва і непридатний для занять велосипедистів.

Громадянська ініціатива «Збережи старий Київ» пропонує «Гіпеку» розчистити велотрек, котрий вони не мають права займати, що підтверджено попереднім висновком прокуратури.

У випадку, якщо це не буде зроблено до кінця цього тижня, ЗСК обіцяє надати сприяння у прибиранні зайвих деталей на території велотреку.

За детальнішою інформацією звертайтесь за номером 8-067-502-57-27 (Інна Совсун) та слідкуйте за оновленням на блозі ініціативи http://community.livejournal.com/saveoldkyiv



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Matt Stuart

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: