ТЕМА

У хабарництві викрито керівників Держрічінспекції та Асоціації мисливсько-рибальських клубів

15 июля 2008 | 15:52


   Працівники Управління боротьби з організованою злочинністю ГУМВС України в Києві та Антикорупційного бюро ГУБОЗ МВС України викрили у хабарництві начальника Державної річкової інспекції з безпеки судноплавства,  президента Української асоціації мисливсько-рибальських клубів та організацій, а також начальника бази Верхньодніпровського регіонального представництва Державної річкової інспекції з безпеки судноплавства України.

    10 тисяч доларів США вони вимагали у підприємця, власника дебаркадера і плавучого крану, за не притягнення його до адміністративної відповідальності за результатами перевірки під час якої було виявлено порушення, а саме, відсутність техдокументації щодо придатності до експлуатації плавзасобів. За результатами перевірки у підприємця було відібрано паспорт капітана та винесено припис про заборону використання дебаркадера і плавучого крану (простій цієї техніки коштує бізнесмену 25 тисяч гривень на добу).

     Під час отримання половини від суми хабара в розмірі 5тисяч доларів США в одному зі столичних кафе двох чиновників затримали оперативники спецпідрозділу БОЗ в порядку ст. 115 Кримінально-процесуального кодексу (на троє діб) до обрання судом міри запобіжного заходу.

     За матеріалами УБОЗ ГУ МВС України в м. Києві та Антикорупційного бюро ГУБОЗ МВС України прокуратура Києва порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 368 (хабарництво) Кримінального кодексу України.

Прес-служба ГУБОЗ МВС України

 



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Noname

индийский садху в храме Пашупати. Катманду

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: