ТЕМА

Суд зважив на те, що хабарники позитивно характеризувалися на роботі

18 июля 2008 | 13:15

Печерський суд столиці відпустив керівників Держрічінспекції та Асоціації мисливсько рибальських клубів, яких викрили у хабарництві


 

Суддя Печерського районного суду міста Києва не задовольнила подання слідчого столичної прокуратури в обранні міри запобіжного заходу у вигляді взяття під варту та відпустила начальника Державної річкової інспекції з безпеки судноплавства та президента Української асоціації  мисливсько-рибальських клубів та організацій. Причина такого рішення – стан здоров’я, сімейний, матеріальний стан підозрюваних та позитивні характеристики з місця роботи.

Нагадаємо, що підозрювані вимагали 10 тисяч доларів хабара від підприємця, власника дебаркадера і плавучого крану, за не притягнення його до адміністративної відповідальності за виявлені порушення в ході перевірки. Під час одержання частини хабара їх в порядку ст. 115 КПК України працівники Управління боротьби з організованою злочинністю ГУМВС України в м. Києві та Антикорупційного бюро ГУБОЗ МВС України. За цим фактом прокуратура Києва порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 Кримінального кодексу України.

У 2006 році відносно одного з підозрюваних вже порушувалась кримінальна справа за фактом хабарництва, однак тоді його було звільнено від кримінальної відповідальності відповідно до Закону України «Про амністію» та згодом навіть було підвищено у посаді.

У даний час прокуратура міста Києва на постанову судді подала апеляцію.

 

Прес-служба ГУБОЗ МВС України



комментарии [1]

06.08.2010 19:37     ВОВКОДРАЙВЕР А чого ж мої БРАТИ- не брати хабарів, коли ВИ та ВАМ подібні, там на верху провалили майже всі ефективні програми та ЗАКОНИ направлені на боротьбу з КОРУПЦІЄЮ.
Коли на Хмельничинні хабарників депутатів Хмельницької районної ради, судять по «хмельницькому» та по «понятіях».
Хмельницьким міськрайонним судом за неодноразові хабарі (не хабаря- а за хабарі) в листопаді 2008 р. засуджено Головного державного санітарного лікаря Хмельницького району, депутата Хмельницької районної ради від БЮТ,члена ради партії «БАТЬКІВЩИНА», жителя історичного краю Чорного Острова, що на Хмельничинні Безкоровального Олега Івановича на 5 років лишення волі, але із відтермінуванням на 1 рік.
На цій підставі рішення суду в січні 2009 році. його звільнено з роботи, за одноразове порушення трудової дисципліни. Б
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

Карпаты

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: