ТЕМА

Правозахисник Гройсман всіх запрошує до суду

28 июля 2008 | 10:28

ПОВІДОМЛЕННЯ ДЛЯ ЗМІ ЩОДО РОЗГЛЯДУ ПОЗОВУ СТРИЖАВСЬКОЇ ВИПРАВНОЇ КОЛОНІЇ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОГО ДЕПАРТАМЕНТУ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ВИКОНАННЯ ПОКАРАНЬ У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ (№81) ДО ВІННИЦЬКОЇ ПРАВОЗАХИСНОЇ ГРУПИ



Вінницька міська громадська організація Вінницька правозахисна група на численні прохання представників ЗМІ щодо забезпечення можливості бути присутніми в судовому засіданні за першим в історії України позовом органу державної влади до правозахисної громадської організації, повідомляє наступне:

Попереднє судове засідання призначене на 14 год 30 хвилин в залі судових засідань №222 (2й поверх) Ленінського райсуду м.Вінниці (вул. Грушевського, 17).
Засідання буде проходити в режимі публічного відкритого судового засідання, це означає, що в залі судових засідань можуть бути присутніми усі дієздатні фізичні особи у віці більше 16 років.
Для проходу в приміщення суду необхідно пред‘явити документ, що посвідчує особу та пройти через металошукач. Співробітнику судової міліції ви маєте сказати, що направляєтесь на другий поверх в залу судових засідань №222.
Щодо можливості використовувати портативні аудіо записуючі пристрої під час судового засідання, то повідомляємо, що згідно до приписів Ст.6 ЦПК України «Учасники цивільного процесу та інші особи, присутні на відкритому судовому засіданні, мають право робити письмові записи, а також використовувати портативні аудіотехнічні пристрої. Проведення в залі судового засідання фото- і кінозйомки, відео-, звукозапису із застосуванням стаціонарної апаратури, а також транслювання судового засідання по радіо і телебаченню допускаються на підставі ухвали суду за наявності згоди на це осіб, які беруть участь у справі.» Вінницька правозахисна група звернулася до суду із телеграмою з проханням дозволити проведення в залі судових засідань фотозйомок та відеозапису, проте рішення має бути ухвалене судом з урахуванням думки усіх учасників процесу.
Рівно о 14 годині 10 хвилин біля входу в будинок суду по вул..Грушевського, 17 Координатор Вінницької правозахисної групи Дмитро Гройсман зробить заяву щодо правової позиції ВПГ за вказаним позовом. Та відповість на питання журналістів. Тривалість спілкування з пресою – 10 хвилин. Після завершення попереднього судового засідання – приблизно біля 16 години Дмитро Гройсман прокоментує його результати для ЗМІ на вулиці, біля входу в Ленінський районний суд м.Вінниці.
Текст заперечень Вінницької правозахисної групи на позов Стрижавської колонії буде оприлюднене в мережі Інтернет через розсилку прес-релізів ВПГ негайно після його оголошення в судовому засіданні.
Запрошуємо усіх бажаючих відвідати надзвичайно цікаве та захоплююче судове засідання. Це можна зробити безкоштовно.

Координатор Вінницької правозахисної групи


Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Если бы Библия была комиксом...

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: