ТЕМА

Ющенко на відміну від Жванії ходить до прокуратури без скандалу

28 июля 2008 | 18:27

Президент прибув до Генпрокуратури





http://www.president.gov.ua/news/10784.html

Президент прибув до Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України для того, щоб як потерпілий дати пояснення по суті справи про своє отруєння.
Відповідаючи на запитання журналістів щодо можливої причетності народного депутата Давида Жванії до отруєння, Президент висловив думку, що ця людина має дати слідству повну відповідь по ряду обставин, які стосуються справи. «Я переконаний, тільки через слідство, через щире відношення до процедури можна розставити крапки і дати на це відповідь», - сказав Президент.
Він ще раз підкреслив, що усі свідки, які проходять по справі, в тому числі Давид Жванія, мають рівні права. Водночас, на думку Глави держави, сьогодні дати чесні свідчення є обов'язком «насамперед тих людей, які до мене були і є близькі, незалежно від їх сьогоднішнього статусу».
«Давайте будемо звикати, що до суду, правоохоронних органів у нас рівно ставляться і Президент, і журналіст, і народний депутат, тому що ми живемо в демократичній країні», - сказав Віктор Ющенко.
Президент відвідував ГПУ для дачі пояснень по цій справі як потерпілий минулого тижня - 22 липня.


Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

COMM Модель демонструє одяг з колекції дизайнера Віктора Кобилінського під час Міжнародного фестивалю моди "Київський подіум" в Києві в понеділок, 17 жовтня 2005 р. В рамках Фестивалю проходитиме вже традиційний дизайнерський конкурс круїзних колекцій "10х10". Його правила залишаються незмінними: десять українських модельєрів представляють колекції, кожна з яких складається з 10 одиниць - наряди, призначені для фешенебельної морської подорожі. Журі конкурсу очолює, як і минулого року, відомий модельєр Пако Рабанн. Фото Олександра Синиці / УНІАН

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: