ТЕМА

Бандеру покажуть у "Києві"

13 августа 2008 | 13:27

У КІНОТЕАТРІ «КИЇВ» ЛАУРЕАТ ПРЕМІЇ ІМЕНІ ЛПВРЕНТІЯ БЕРІЇ ЮРІЙ ЛУКАНОВ ПРЕЗЕНТУЄ DVD З ФІЛЬМОМ «ТРИ ЛЮБОВІ СТЕПАНА БАНДЕРИ» ТА ПОКАЗУЄ ФІЛЬМ «ХТО ВИ Є, МІСТЕР ДЖЕКІ?» ПРО ДИСИДЕТНА ВАЛЕРІЯ МАРЧЕНКА


14 серпня 2008 року о 19.00. у кінотеатрі «Київ» на вулиці Великій Васильківській,19 (колишня Червоноармійська) в рамках засідання клубу «Сінематограф-3000» відбудеться презентація DVD з документальним фільмом журналіста Юрія Луканова «Три любові Степана Бандери». Фільм розповідає три історії стосунків головного героя з жінками. Ці стосунки були міцно переплетені з політикою і навіть впливали на політичну діяльність Бандери. Під час першої презентації диску Юрію Луканову було вручено Премі.ю імені Лаврентія Берії за найповніше висвітлення ворожого антирадянського нутра українського буржуазного націоналіста Степан Бандери. Премія являла собою путівку до сибірського санаторію «ГУЛАГ».
Учасники засідання клубу зможуть переглянути ще один документальний фільм режисера Максима Бернадського і журналіста Юрія Луканова «Хто ви є, містер Джекі?», присвячений українському дисидентові Вадерію Марченку. Фільм відтворює історію його стосунків з громадянкою Голландії Джекі Бакс. Коли Валерій відбував заслання, то йому написала листа активістка правозахисної організації «Міжнародна Амністія» студентка з Нідерландів Джекі Бакс. Вони ніколи в житті не зустрілися потім особисто, але листувалися аж чотири роки, поки Валерій Марченко не помер.
Під час презентації можна буде придбати DVD «Три любові Степана Бандери» та книжки Юрія Луканова «Третій Президент. Політичний портрет Леоніда Кучми», збірники політичних епіграм «Козюльки» і «Колода від Ющенка» і «Європейський феєрверк» - дорожні нотатки шістьма країнами Європи.
Довідки за телефоном: (066)4103481


Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Увязнені за роботою в камянській виправній колонії №101 в Запорізькій обл., у неділю, 24 лютого 2008 р. Цього дня в Камянській виправній колонії № 101 пройшов день відкритих дверей для родичів і журналістів. У колонії увязнені виготовляють брущатку, візки, рукавиці і памятники. Колонія розрахована на 1300 чоловік. Для власних потреб розводять свиней і нутрій. Фото Анатолія Мудрика

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: