ТЕМА

РНБО втратила зв"язок із Тимошенко й Луценко

15 августа 2008 | 16:38


Борис Зайчук: Всі члени РНБО України, окрім Тимошенко та Луценка, надали свої позиції щодо прийнятих Радою рішень

http://www.president.gov.ua/news/10964.html

В Апараті РНБО України вважають безпідставними та такими, що не відповідають дійсності, заяви Міністра МВС про неналежну організацію засідання Ради від 13 серпня 2008 року, де були прийняті рішення, пов'язані з перебуванням військових формувань ЧФ РФ на території України.
Про це заявив виконуючий обов'язки Секретаря РНБО України Борис Зайчук.
Він повідомив, що до ранку 13 серпня 2008 року відповідні матеріали було під розписку розіслано у приймальні всіх членів РНБО України, що підтверджується Розрахунком розсилки.
За словами Зайчука, до 13 години 13 серпня в Апарат Ради надійшла інформація від усіх членів Ради, окрім Прем'єр-міністра Тимошенко та Міністра МВС Луценка. Він наголосив, що у цей же день о 12 годині 30 хвилин мав особисту розмову з виконуючим обов'язки Міністра МВС Клюєвим, який однак не зміг висловити позицію Міністра.
Таким чином, на думку виконуючого обов'язки Секретаря РНБО України, роботу щодо підготовки та прийняття рішень Ради було проведено у повній відповідності до вимог законодавства. Він зауважив, що Апарат РНБО України до цього часу не отримав будь-якої офіційної інформації від Прем'єр-міністра та Міністра МВС про прийняті ними рішення.


Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Прем'єр-міністр України Юрій Єхануров минає стрій почесної варти під час вітальної церемонії в Братиславі у четвер, 24 листопада 2005 р. Ехануров прибув до Словаччини, щоб взяти участь в саміті глав урядів країн Центрально-Європейської ініціативи (ЦЕІ), який проходить в словацькому місті Пієштяни. На саміт прибули 11 прем'єр-міністрів з 17 країн - учасниць ЦЕІ. Фото УНІАН

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: