ТЕМА

На матчі "Динамо"-"Спартак" буде по одному міліціонеру на кожного фаната "Спартака"

27 августа 2008 | 08:54

27 серпня 2008 року у Києві в рамках відбіркового турніру Ліги чемпіонів УЄФА відбудеться футбольний матч між командами «Динамо» (Київ, Україна) «Спартак» (Москва, Росія). За попередніми даними, до столиці України прибудуть близько 4-5 тисяч російських футбольних уболівальників.


Зважаючи на великий інтерес до цього матчу та очікуване прибуття значної кількості уболівальників, міліція вживає посилені заходи безпеки в день проведення футбольної зустрічі. За попередніми даними, до охорони громадського порядку в цей день залучатимуться до 5 тисяч працівників міліції.

Буде здійснено ряд правоохоронних заходів щодо попередження можливих порушень громадського порядку та недопущення провокацій під час перебування російських уболівальників у Києві. Зокрема, створюється оперативний штаб, який координуватиме дії правоохоронців в залежності від оперативної ситуації та забезпечуватиме взаємодію з іншими правоохоронними органами. Державтоінспекція здійснюватиме супровід автобусів та міліція на залізничному транспорті - потягів, на яких російські «фани» прибудуть до Києва. Також буде посилено охоронні заходи в метрополітені, інших місцях ймовірного масового перебування вболівальників.

До всіх, хто порушуватиме громадський порядок, перебуватиме в нетверезому стані, будуть вживатися жорсткі санкції згідно з українським законодавством. Втім, вжиті міліцією заходи жодним чином не перешкоджатимуть звичному ритму життя киян.

МВС України сподівається, що футбольний матч між командами «Динамо» (Київ, Україна) – «Спартак» (Москва, Росія) подарує справжню насолоду всім шанувальникам шкіряного м‘яча, а гідна поведінка вболівальників обох клубів сприятиме по-спортивному святковій атмосфері до стадіоні.

Нагадуючи про традиції гостинності та  толерантності,  влас­­­тиві українцям,  міліція закликає  футбольних уболівальників України до  виваженості, доброзичливості, гідної  поведінки  під  час  футбольного  свята.

 

ДЗГтаМД МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Олег Ельцов

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: