ТЕМА

Завдяки шахраям кількість постраждалих від повені зросла

29 августа 2008 | 18:05

Міліція Прикарпаття викрила підробку списків постраждалих від повені й незаконну виплату грошової допомоги.


Працівниками управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю та управління боротьби з організованою злочинністю УМВС України в Івано-Франківській області викрито службових осіб Тисменицької міськради та Тисменицької райдержадміністрації. Вони підробили списки осіб для виплати матеріально-грошової допомоги жителям міста Тисмениця, які постраждали від стихійного лиха.

Унаслідок цього з резервного фонду державного бюджету було незаконно виплачено грошові кошти в сумі понад 720 тис. гривень. Прокуратурою області порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 КК України (зловживання владою або службовим становищем й службове підроблення).

 

ДЗГ та МД МВС України



комментарии [1]

19.11.2008 21:44     жительТисмениці Будемо сподіватися,що злодії справді понесуть відповідальність за скоєне .Зухвалість та безнаказаність голови міста Тисмениця порядно усім надоїла ,хамство -це стиль життя нешановного мера!!!
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Депутат Київради Віталій Клічко здає кров напередодні Всесвітнього дня донора крові в міському центрі крові в Києві в середу, 13 червня 2007 р. В Україні цей день відзначається 14 червня, з 2005 р. Фото Сергія Светлицького

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: