ТЕМА

У Києві черговий житловий кидок на 2 млн.грн. 54 потерпілих

04 сентября 2008 | 12:26

У Києві працівники УБОЗ викрили чергову аферу на ринку нерухомості: гендиректора НВО "Україна" оголошено у розшук.


Слідче управління ГУ МВС України в м. Києві завершило розслідування кримінальної справи, порушеної за матеріалами столичного УБОЗ за ч.5 ст.191 (Привласнення та розтрата чужого майна) відносно генерального директора ЗАТ НВО "Україна" Юлії Пономарьової (1939 р. н., уродженки Курської області РФ, громадянки України).

     ЗАТ НВО "Україна"  виступало замовником будівництва житлового багатоповерхового будинку в м. Києві по проспекту Науки №208. За даними слідства: кошти отримані від фізичних осіб – інвесторів будівництва – майже 2 млн. гривень - гендиректор вказаного ЗАТ, зловживаючи  службовим положенням, фактично привласнила. Наразі встановлено 54 потерпілих у цій кримінальній справі.

     Ще у квітні 2008 року Ю.Пономарьовій було висунуто звинувачення у скоєнні злочину, санкції за який передбачають до 12 років позбавлення волі. За рішенням суду, в якості міри запобіжного заходу звинуваченій було обрано підписку про невиїзд. З часом вона перестала з’являтися на виклики слідчого, відтак наприкінці серпня її офіційно оголошено у розшук.

     Якщо вам відомо місцезнаходження обвинуваченої Понамарьової прохання повідомити за номерами: 521-66-45, 521-66-71, 521-66-82 або 02

 

Прес-служба ГУБОЗ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: АР

Жители бразильского города Парати устраивают свой карнавал под названием "Bloco de Lama". Они вымазываются грязью из озера и водят хороводы по улицам родного города.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: