ТЕМА

Гавриш побачив загрозу планам БЮТ+ПР

09 сентября 2008 | 12:25

С. Гавриш: Ю.Тимошенко докладає усіх зусиль для порятунку «прокремлівського сценарію» БЮТ та ПР


 
Позиція, яку щодня демонструє Юлія Тимошенко, а також її невиправдана національним інтересом надмірна емоційність, є яскравим свідченням переживань Прем'єра провалити вочевидь «прокремлівський сценарій», який, несподівано для Сходу і Заходу України, намагаються реалізувати з використанням різноманітних маніпулятивних технологій БЮТ і Партії регіонів щодо створення де-факто нової парламентської коаліції. Про це заявив перший заступник Секретаря РНБО Степан Гавриш.
Безперечно, зазначив він, Прем'єр реально усвідомлює: наразі в українському суспільстві, як і в зовнішніх демократіях, існують серйозні загрози для реалізації плану БЮТ та ПР - саме тому вона готова використати для його спасіння і легітимності будь-які важелі впливу та методи.
«Черговим свідченням цього є те, що сьогодні, у той час, коли Президент летить на 12-й Саміт Україна - ЄС, Ю.Тимошенко намагається умовити керівництво Євросоюзу переконати В.Ющенка прийняти сценарій БЮТ та ПР щодо широкої коаліції та погодитися із законопроектами, які значно звужують конституційні повноваження Глави держави», - сказав С.Гавриш. Він додав, що Прем'єр спілкується сьогодні з Генеральним секретарем Ради ЄС Хав'єром Соланою і Президентом Франції Ніколя Саркозі саме з цього приводу.


Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: