ТЕМА

Західноукраїнці доводитимуть, що Ющенко - найкращий

12 сентября 2008 | 09:00

Західна Україна починає акцію «Ланцюг єднання».


Західна Україна починає акцію «Ланцюг єднання» на підтримку позиції Президента України Віктора Ющенка щодо ситуації в країні.

Акція поєднає громадські та неурядові організації Волинської, Хмельницької, Львівської, Тернопільської, Чернівецької, Івано-Франківської та Закарпатської областей. Розпочинається акція 12 вересня, о 10:00 і триватиме 5 годин.

Кожний західний регіон, у свій спосіб та зі своїми гаслами, підіймається на підтримку демократичного курсу Глави держави.
«Рух за Ющенка», «Ланцюг єднання», «Рух небайдужих», «Єднаймося разом» - з такими гаслами виходять на акцію західні регіони України.
Ланцюг може перерости у великий рух єднання. Україна знову покаже своє справжнє активне, національне, свідоме і незалежне обличчя.


комментарии [1]

12.09.2008 17:05     uber Сподіваюся, багато хто читав звернення обласної Ради депутатів Ужгороду. Там якраз йдеться про зворотнє: різко засуджується політика Президента і його Серкетаріату у справі руйнування коаліції і міститься заклик опам'ятатися. Тож ні про яке єднання Західної України і пориві "за Балогу" і близько не йдеться...
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Reuters

Мекка. Хадж

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: