ТЕМА

Печерський райсуд Києва підтвердив реноме найпродажнішого

23 сентября 2008 | 09:01

Печерський районний суд відмовив Прокуратурі в затриманні громадянина Молдавії, що розшукувався по лінії Інтерполу, за розкрадання в особливо крупному розмірі.



     Суддя Печерського суду Максим Оніщук близько 19:00 оповістив вирішення суду у справі про обрання запобіжного заходу затриманому в порядку 106 ст. Кримінально-процесуального кодексу України громадянинові Молдови Т.

     Печерський суд ухвалив рішення відмовити прокуратурі в узятті під варту на підставі того, що звинувачення не достатньо привело доказів про те, що Т. не є громадянином України. Звинувачення надало матеріали службового розслідування і вирішення відділу громадянства і реєстрації Одеської області про те, що паспорт громадянина Т. був виданий незаконно і тому він підлягає вилученню. Достовірних доказів своєї правоти захист не надав, тому за рішенням суду після 21:00 громадянин Т. повинен бути звільнений з-під варти.

     ГУБОЗ МВС України ГУБОЗ апелюватиме на сьогоднішнє вирішенні Печерського суду. «Ми сподіваємося на те, що сьогоднішня апеляція буде задоволена, але ми не виключаємо, що на той час, коли справедливість буде відновлена, доведеться знов оголошувати громадянина Т. в міжнародний розшук по лінії Інтерполу» - відзначила прес-секретар ГУБОЗ МВС України Олена Мельник.

 

  Прес-служба ГУБОЗ МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Зліва направо: Президент України Віктор Ющенко, віце-прем'єр-міністр України Дмитро Табачник і лідер БЮТ Юлія Тимошенко під час покладання квітів до пам'ятника Тарасові Шевченку з нагоди 193-ї річниці з дня народження поета в Києві у п'ятницю, 9 березня 2007 р. Ющенко також відвідав Національний музей Тараса Шевченка і оглянув оновлену експозицію. Фото Михайла Марківа

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: