ТЕМА

Жванія повідомив, що справа про його громадянство закрита

23 сентября 2008 | 15:38

Подільський районний суд Києва задовольнив позов народного депутата Давида Жванії про незаконне порушення кримінальної справи з приводу його українського громадянства. Про це сьогодні після засідання суду повідомив сам Жванія.


«Кримінальна справа закрита. Генеральній прокуратурі відмовлено через відсутність складу», - повідомив Жванія. «Ми довели незаконність рішення прокуратури», - сказав він.

Жванія відзначив, що чекав такого рішення суду, оскільки, за його словами, ця справа була із самого початку політично заангажованою.

Нагадаємо, 21 липня Подільський районний суд Києва відмовився відміняти ухвалу Генпрокуратури про порушення кримінальної справи за фактом підробки документів народним депутатом від НУНС Давидом Жванією

22 травня Генпрокуратура порушила кримінальну справу за фактом підробки і використання свідомо підроблених документів, на основі яких народному депутатові Жванії було видано свідоцтво про громадянство України.

PROUA



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко під час відвідування Музею памяті жертв Холокосту Яд ва-Шем в Єрусалимі (Ізраїль) в неділю, 14 січня 2007 р. В ході візиту до Ізраїлю Тимошенко відвідала християнські святині, побувала в Храмі Гроба Господнього, пройшла шляхом Ісуса Христа в Його останній день земного життя. Вона також зустрілася з Патріархом Православної церкви Єрусалиму Теофілосом ІІІ і отримала його благословення. Фото Олександра Прокопенка

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: