ТЕМА

На Луганщині викрито нарко-порно ОЗГ

25 сентября 2008 | 13:41

Працівники луганської міліції затримали учасників міжнародної злочинної групи, причетних до наркоторгівлі та організації порностудії


 

Нещодавно працівники луганської міліції  викритий канал надходження наркотиків до Луганської області з Російської Федерації.

До Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Луганській області надійшла інформація про причетність мешканців Луганщини  до незаконного збуту наркотичних засобів -  кокаїну та героїну.

Наркозбувальники  дотримувалися суворих заходів конспірації: постійно змінювали місця та час збуту наркотичних засобів, ретельно підбирали осіб, яким збували наркотики.

У результаті  оперативно-розшукових заходів було затримано одного з підозрюваних, який  автомобілем перевозив до Луганської області кокаїн, вартість якого за цінами чорного ринку становить майже 10 000 гривень.

Затриманий зловмисник назвався громадянином Російської Федерації, але згодом з’ясувалося, що він має  паспорт громадянина України.

Відразу після затримання  правоохоронці провели дев’ять обшуків за  місцями мешкання наркоділка та  його співучасників. У результаті було вилучено героїн, що, як зясувалося, доставлений до Луганська з Москви, пістолет Макарова з глушником та шість набоїв до нього, револьвер системи «Наган»  та три  набоїв до нього, револьвер «Корнет», перероблений для стрільби бойовими набоями, автомат кустарного виробництва,  пістолет ІЖ - 33 травматичної дії, макет пістолета Макарова, гранату Ф-1,  14 електродетонаторів,  магазин до автомата Калашникова, 500 грам марихуани.

У злочинців також вилучено 12 мобільних телефонів, 32 SIM- картки до мобільних телефонів, в тому числі шість карток операторів мобільного зв‘язку Російської Федерації, шість державних номерних знаків Російської Федерації на автомототранспорт.

За попередньо отриманою інформацією від правоохоронних органів Російської Федерації вилучені три комплекти державних номерних знаків були закріплені за викраденими автомобілями.

Під час проведення  документування діяльності цієї злочинної групи працівники міліції ліквідували ще й підпільну порностудію. Її організувала в орендованій квартирі 20-річна мешканка  міста Свердловськ, що на Луганщині.

Господарка цього «закладу» обладнала помешкання комп’ютерами та вебкамерами. Дівчата, яких жінка особисто відбирала для такої пікантної роботи, повинні були фотографувалися, після чого їхні фото розміщували у мережі «Інтернет». Саме там відвідувачі «гарячих» сайтів обирали дівчат для того, щоб задовольнити свої сексуальні бажання.

Заробітну плату бізнес-леді обіцяла сплатити красуням через 40 днів, гонорар коливалася від 5 000 до 10 000 гривень, в залежності від «якості» наданих послуг. Робота дівчат полягала в тому, що вони  перед комп’ютером та веб-камерою спілкуватися з клієнтами та виконувати їхні сексуальні фантазії.

Під час обшуку з квартири вилучено комп’ютерне обладнання, налаштоване для зв’язку з в Інтернетом у режимі он-лайн. Встановлені 10 працівниць порностудії, всі вони - мешканки Свердловська. Вилучено також їхні анкети, де дівчата зазначили, що вони добровільно надають згоду на відео та фото трансляцію  сексуальних дій.

Наразі працівники міліції Луганщини спільно з правоохоронними органами Російської Федерації проводять перевірку на  причетність зловмисників до цих та інших злочинів,  скоєних, у тому числі, на території Росії.

Слідчим управління Луганської області порушено кримінальні справи. Учасників організованої злочинної групи  заарештовано.

 

 

ВЗГ УМВС України

в Луганській області



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: