ТЕМА

СБУ погрожує продати вилучене у злочинців «добро», якщо їй не збільшать фінансування

25 сентября 2008 | 14:55

Кабінет Міністрів не врахував пропозиції Служби безпеки України під час підготовки проекту державного бюджету на 2009 рік. Про це сьогодні на брифінгу заявила речник СБУ Марина Остапенко.


За її словами, на наступний рік передбачено недостатнє фінансування СБУ.

Водночас присутній на брифінгу заступник голови СБУ Тіберій Дурдинець запевнив, що не зважаючи на погане фінансування, СБУ справно виконує роботу.

«Зарплата співробітників СБУ є дуже низькою. І результати роботи служби за 8 місяців 2008-го говорять про те, що в СБУ працюють дійсно патріоти нашої держави», - сказав він.

Розповідаючи про результати діяльності СБУ за 8 місяців поточного року, Дурдинець звернув увагу журналістів на представлені в залі «експонати» - в прес-центрі було викладено вилучені у злочинців: валюту, дорогоцінне каміння (близько 49 кг.), наркотики, зброю, антикваріат тощо. Серед «експонатів» був також портфель із мільйоном доларів США готівкою.

В свою чергу Остапенко, продовжуючи тему недостатнього фінансування СБУ, зазначила: «Якщо все це продати, то можна забезпечити діяльність СБУ на декілька років. Ми просимо політиків не змушувати нас цього робити».

PROUA



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Співробітник універмагу Україна ріже найбільший бісквітний торт в Україні під час новорічного свята в Києві в пятницю, 29 грудня 2006 р. Вага гігантського торту 950 кг, його довжина 3,75 м, ширина 3,45 м, висота 1,15 м. Для виготовлення цього кондитерського виробу було використано 4604 яйця, 131 кг цукру, 151 кг борошна, 23 кг какао-порошку, 217 кг вишень, 360 кг вершкового крему, 40 кг чорного шоколаду, 12,5 кг білого шоколаду. Торт був занесений до Книги рекордів України в категорію «Благодійність. Розміри». Фото Олександра Синиці

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: