ТЕМА

140 тисяч доларів за два гектари землі в рекреаційній зоні

25 сентября 2008 | 15:02


У Криму працівники Департаменту Державної служби боротьби з економічною злочинністю  викрили голову та депутата сільської ради Бахчисарайського району, які вимагали хабара у сумі 140 тисяч доларів США від однієї громадянки за фальсифіковане рішення  сесії сільської ради щодо  виділення двох гектарів землі в рекреаційній зоні.

Чималу суму грошей жінка домовилася віддавати хабарникам частинами. Однак,  під час  отримання чергової передачі хабара у сумі 15 тисяч гривень, обох посадовців затримали «на гарячому».

Згодом, під час проведення санкціонованого обшуку  помешкання депутата працівники міліції  виявили і вилучили ще 33 тисячі гривень і п’ять тисяч доларів США хабара, що він отримав раніше він зазначеної громадянки.

Прокуратурою АР Крим стосовно нечистих на руку посадовців   порушено кримінальну справу  за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 «Одержання хабара» Кримінального Кодексу України.  Їх затримано в порядку ст.115 КПК України. Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

 

 

ДЗГтаМД МВС України



Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: