ТЕМА

Хабарники від юстиції «заробляли», не виходячи зі службового кабінету

25 сентября 2008 | 15:03


Оперативниками Державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України було отримано інформацію стосовно двох посадовців державної виконавчої служби управління юстиції одного з районів столиці, які неодноразово вимагали хабарі від громадян та підприємців за закриття чи виконання виконавчих проваджень.

Під час відповідної перевірки ця інформація не тільки підтвердилася, але й було встановлено, що для отримання хабарів посадовці навіть не виходили за межі свого робочого кабінету, після чого гроші розподіляли між собою, в залежності від питань, які належали до їх функціональних обов'язків.

Під час проведення операції обох зловмисників було затримано "на гарячому" у службовому кабінеті в адмінбудівлі районного управління юстиції столиці, де саме вони отримали 35 тисяч гривень за «сприяння» в подальшому закриття виконавчого провадження.

Цього ж дня прокуратурою м. Києва було порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 368 КК України.

 Обох посадовців наразі заарештовано. Триває розслідування.

 

ДЗГтаМД МВС України



комментарии [1]

28.09.2008 23:16     Noname Коли вже введуть на Україні смертну казнь чи всенародне лінчування за хабарницьтво?! Смерть всім хабарникам!!!
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

photos by Jeanloup Sieff

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: