ТЕМА

Ватажок банди з працівників спецслужб виявився радником глави комітету ВРУ?

29 сентября 2008 | 09:59

У ватажка банди, яка використовувала форму спецпідрозділу СБУ «Альфа», правоохоронці знайшли посвідчення радника голови парламентського комітету.


«У ватажка банди знайшли посвідчення на ім’я радника голови комітету Верховної Ради України з боротьби з оргзлочинністю і корупцією. Можливо, воно підроблене. Під час нападу зловмисники використовували форму спецпідрозділу СБУ «Альфа» і бронежилети», - розповіли виданню в УБОЗ.
Нагадаємо, в готельно-розважальному комплексі під Києвом банда напала на підприємця, намагаючись відняти 1 млн. гривень. Коли жертва відкрила двері, на чоловіка накинулися і стали бити. Після цього до номера увійшов інший учасник банди, представився слідчим, пред’явив фальшивий ордер на обшук. Затримано 5 членів угрупування, яку очолював колишній працівник Управління державної охорони України, 1980 року народження. Серед затриманих також нинішній офіцер Державної служби спецзв’язку і захисту інформації України, 1982 р. н., нинішній співробітник СБУ, 1975 р. н., киянин і житель Київської області відповідно 1979 і 1983 рр. н.

Комітет Верховної Ради України з боротьби з оргзлочинністю і корупцією очолює народний депутат від фракції КПУ Ігор Калетник.

FORPOST



комментарии [2]

30.09.2008 22:44     Александр Коротенко Да, бывает и такое.Парня из "Альфы" зовут Дима.Раньше он работа в ОБОПЕ-"Сокол".В этом деле замешана внынешняя верхушка Главка.Посмотрите-дело будет херится в суде.
На 2 этаже на Владимирской есть кабинет некоего Игоря.Он там тоже замешан.
29.09.2008 10:13     ВАСЯ При такій владі і СБУ, вони скоро почнуть грабити біля будинку Володимирська 33.
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

by Steve McCurry. Бирма

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: