ТЕМА

Порєчкіна: Литвин прагне чи то спікерства, чи то прем"єрства

29 сентября 2008 | 17:44


Чітка визначеність щодо програмних та кадрових вимог В.Литвина прискорила б формування коаліції БЮТ, НУНС і Блоку Литвина - Лідія Поречкіна
Радник Президента України Лідія Поречкіна нагадує, що Президент України Віктор Ющенко неодноразово заявляв про свою прихильність відновленню у розширеному форматі демократичної коаліції.
«Президент України закликав парламентські сили до формування нової більшості за принципом «не коаліція заради портфелів, а коаліція заради України». Базові вимоги Глави держави до програми першочергових дій такої коаліції усім відомі. Натомість потенційні партнери по такій більшості ніяк не можуть визначитися, що вони хочуть. Замість переговорів по суті питань, які стоять на непростому порядку денному України, ми бачимо чергову серію серіалу «Країні потрібен Литвин», - зауважила Л.Поречкіна.
«Видається, що Володимир Литвин занадто увійшов у роль «золотої акції» і чи то боїться «продешевити» у кадрових запитах, чи то уникає реальної відповідальності. За інформацією, що циркулює у кулуарах парламенту, кадрові запити лідера однойменного блоку дуже амбіційні і дуже мінливі - від крісла Голови Верховної Ради - до портфеля прем‘єр-міністра України», - зазначила Л.Поречкіна.
На думку радника Президента України, як тільки БЮТ, НУНС і Блок Литвина сформують спільну програму дій, на решту питань - у тому числі кадрових - набагато легше буде дати відповідь.
«За Президентом України затримки не буде - кандидатура Прем‘єр-міністра від новосформованої коаліції буде внесена до парламенту невідкладно», - переконана Л.Поречкіна.


комментарии [3]

30.09.2008 17:44     Роман Не треба робити з президента злодія, наче вся решта владної верхівки живе в хатинках-мазанках з соломяним дахом.
30.09.2008 16:10     Осьось Ми вже бачили як невідкладно президент вносить кандидатуру прем"єра і робить решту корисних справ в інтересах України, натомість дуже швидко і невідкладно робить усе аби понабивати долярами власни кишені, начку збудувати - он яку розбудував у Прикарпатті! Та подавиться і дачками і долярами, у в"язниці вони не допоможуть!
30.09.2008 10:41     Эвген Марченко Литвин дійсно може стати дестабілізуючим фактором в ході формування коаліції в розширеному форматі. Подарувати такі посади, на які націлився Володимир Литвин, ані в БЮТ, ані в НУНС ніхто не погодиться. Тому вразі розвитку такого сценарію, БЛ може повністю виправдати свою роль «золотої акції».
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Noname

грядет похолодание?

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: