ТЕМА

ГУБОЗ накрив Укрзалізницю

03 октября 2008 | 09:08


Працівники ГУБОЗ МВС України викрили злочинну групу, яка займалась махінаціями на залізниці
 
За матеріалами працівників Управління по боротьбі з організованою злочинністю на транспорті ГУБОЗ МВС України прокуратура м. Києва порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.366 (зловживання владою або службовим становищем та службове підроблення) Кримінального кодексу України відносно злочинної групи, до складу якої входили начальник відділу колії та зв’язку, провідний спеціаліст Управління державної власності Міністерства транспорту та зв’язку України та представники комерційних структур.
Як встановили оперативники вони за попередньою змовою з метою незаконного списання держмайна та подальшим його відчуженням за заниженою ціною, підробили ряд актів. Ці акти несли в собі відомості про стан матеріалів верхньої будови колії та про її непридатний стан для подальшої експлуатації. Такі неправомірні дії призвели до  незаконної реалізації у вигляді металобрухту 15 км. придатних до експлуатації рейок типу Р-64. В наслідок чого державі було завдано збитків на суму майже 2 млн. гривень. Слідство триває.
 
 
Прес-служба ГУБОЗ МВС України


Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Зліва направо: Президент України Віктор Ющенко, віце-прем'єр-міністр України Дмитро Табачник і лідер БЮТ Юлія Тимошенко під час покладання квітів до пам'ятника Тарасові Шевченку з нагоди 193-ї річниці з дня народження поета в Києві у п'ятницю, 9 березня 2007 р. Ющенко також відвідав Національний музей Тараса Шевченка і оглянув оновлену експозицію. Фото Михайла Марківа

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: