ТЕМА

Шуфрич звинувачує голову МНС у відмиванні грошей

06 октября 2008 | 15:06

Народний депутат від Партії регіонів Нестор Шуфрич звернувся із запитом до прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, міністра фінансів Віктора Пинзеника, до КРУ і Генеральної прокуратури з приводу нецільового використання коштів керівництвом Міністерства з питань надзвичайних ситуацій.


Як повідомляє прес-служба депутата, Шуфрич стверджує, що МНС придбало два французькі вертольоти за вартістю чотирьох російських або американських. «Зокрема, вартість одного російського або американського вертольота досягає 3,5-4 млн. євро, тоді як МНС акцептує французький вертоліт за ціною більше 7 млн. євро», - заявляє Шуфрич.

Депутат відзначив, що така закупівля МНС є «грубим порушенням і нецільовим використанням бюджетним коштів, а по суті – їх розкраданням». «Шуфрич підозрює, що ці кошти планується використовувати для майбутніх виборів», - відзначає прес-служба депутата.

Крім того, Шуфрич попередив, що відповідні документи будуть передані в спеціальну слідчу комісію ВР, яка зараз займається вивченням використання бюджетних коштів під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, у тому числі й з боку МНС.

FORPOST



комментарии [1]

03.09.2011 10:15     не верю гроши видмивалися через роботи МНС - там сотни мильйони видмито а не ци копийки з вертолитами - не там шукають
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: УНИАН

Учасниця конкурсу Міс Груди 2009, який проводиться в рамках фестивалю Рок-н-рол за цицьки, демонструє свої груди в одному з нічних клубів у Києві, в суботу, 21 лютого 2009 р. Фото Володимира Гонтара

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: