ТЕМА

В Севастополі затримано 64-річного ректора інституту

13 октября 2008 | 18:16

За матеріалами УБОЗ порушено справу проти ректора Севастопольського інституту ядерної енергетики за підозрою в розкраданні коштів


В Севастополі працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Севастополі та міської прокуратури затримали за підозрою в розкраданні коштів в особливо великих розмірах ректора Севастопольського інституту ядерної енергетики та промисловості 1954 року народження. Затримання відбулося в рамках розслідування кримінальної справи, порушеної прокуратурою Севастополя за ознаками злочину, передбаченого ч.5 ст. 191 Кримінального кодексу України (розкрадання коштів в особливо великих розмірах).
Встановлено, що в 2007 році з державного бюджету на капітальний ремонт інституту було виділено кошти, з яких понад 3 млн. гривень було використано не за призначенням. Наразі перевіряється причетність до цієї операції трьох київських комерційних фірм, які виступили субпідрядниками ремонтних робіт. Не виключено, що бюджетні кошти через конвертаційний центр було переведено у готівку та вкрадено.
Ректор згаданого інституту затриманий в порядку статті 115 КПК України на 3 доби до обрання судом міри запобіжного заходу.
 
Прес-служба ГУБОЗ МВС України


Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: Андрей Сидоренко

На рынке села Степок под Мелитополем.

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: