ТЕМА

Ющенко вирішив повчити журналістів, як писати

20 октября 2008 | 17:11

Президент Віктор Ющенко застерігає засоби масової інформації від подачі неправдивої та неперевіреної інформації, що стосується тих чи інших секторів економіки в нинішній час. Про це він заявив, відкриваючи засідання РНБО.


«В нашій державі так легко останнім часом формуються непрофесійні коментарі по тих чи інших позиціях, які відбуваються чи то у бюджетній, чи то у фіскальній, чи у банківській сферах», - відзначив Глава держави.

За його словами, сьогодні «сумнівні повідомлення, внесені на чутливий ринок економіки, будуть дорого коштувати і клієнтам, і фінансовим системам».

«Не треба з пустої і непродуманої інформації голослівно формувати недовіру там, де повинна працювати довіра», - сказав він.

Ющенко відзначив, що завтра планує провести круглий стіл з редакторами та представниками провідних українських економічних видань. «Ми можемо з журналістами чесно і щодо цифр обговорити всю цю систему і не треба нічого ускладнювати», - сказав він.

PROUA



комментарии [1]

21.10.2008 01:25     Дед А ещё у каждого подъезда бабульки с пустой и не продуманной информации о невозможности нормального существования формируют недоверие народа к Правительству, ВР и лично к ВАМ, пан Президент. Пожалуйста, проведите с ними круглый стол, можно квадратный, лучше прямоугольный, длинный, длинный.Желательно уставленный продуктами дешёвыми, доставленными нам по дешёвке из зарубежья по воле госпожи Тимошенко,и обговорите с ними вопрос доверия к Власти.
Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Труман Капотэ photos by Irving Penn

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: