ТЕМА

СБУ: Луценко стане другим Цушком

20 октября 2008 | 19:00


Повідомлення для ЗМІ
17 жовтня ц.р. Служба безпеки України скерувала до Генеральної прокуратури України матеріали для порушення кримінальної справи у зв'язку з подіями, які відбулись 11 жовтня у Київському апеляційному адміністративному суді.
За дорученням Генпрокуратури Службою безпеки проведено перевірку звернення судді Усенка В.Г. щодо блокування сторонніми особами суддів Київського апеляційного адміністративного суду у парадній кімнаті під час розгляду апеляційної скарги.
У ході перевірки виявлено та задокументовано факти втручання сторонніх осіб у діяльність суду і перешкоджання ними виконанню суддями своїх службових обов'язків. В цих діях містяться ознаки злочину, передбаченого ч.2 ст. 376 ККУ (втручання у діяльність судових органів).
Крім цього, під час перевірки встановлено, що блокування роботи суду спецпідрозділами міліції «Грифон» і «Беркут» відбувалося за особистою вказівкою міністра внутрішніх справ Ю.Луценка, що зафіксовано у показах
свідків.
В.о. Голови СБ України Валентин Наливайченко наполягатиме, щоб результати розслідування справи стали відомі громадськості і отримали належну правову оцінку в суді.


Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: