ТЕМА

В Борисполі вдруге судять злодія в законі Резо

23 октября 2008 | 16:24

Бориспільський райсуд поновив слухання у справі щодо "злодія в законі" Р.Катамадзе.


Сьогодні у Бориспільському райсуді поновилися судові слухання у кримінальній справі про злочинне угруповання на чолі з громадянином Грузії Ревазом Катамадзе (1974 р.н.). У кримінальних колах Р.Катамадзе відомий як "злодій в законі" на прізвиська "Резо" та "Магало". Головуючий у справі – суддя Бориспільського міськрайсуду Сергій Вознюк оголосив присутнім ухвалу, винесену його попередником Ігорем Бондаренком про проведення судових слухань у закритому режимі. Після цього він одразу оголосив перерву у судових слуханнях до 13 листопада у зв"язку з відсутністю у Р.Катамадзе захисника, а також неявку на судове засідання перекладачів на російську та грузинську мови.
Нагадаємо, в результаті спільних оперативно-розшукових дій працівників Управління боротьби з організованою злочинністю ГУМВС України в Київській області та правоохоронних органів Російської Федерації у Краснодарському краю РФ було затримано Р.Катамадзе.
У лютому 2006 р. працівники УБОЗ ГУ МВС України в Київській області викрили злочинну групу з міжнародними зв’язками, яку очолював громадянин Грузії Р.Катамадзе. За даними оперативників, разом зі спільниками, зокрема, братом Зурабом Катамадзе (1969 р.н.), Р.Катамадзе вчинив розбійний напад на сім’ю у місті Бориспіль. Під загрозою пістолетів-автоматів типу «УЗІ» та насильства нападники заволоділи коштами на суму 150 тисяч доларів та золотими виробами. У липні 2006 р. досудове слідство було закінчено, кримінальна справа була спрямована до Бориспільського міськрайонного суду для розгляду.
У вересні 2007 р., один з керівників цього суду задовольнив клопотання адвоката Р.Катамадзе про його звільнення на підписку про невиїзд, а також повернув кримінальну справу на додаткове розслідування. Внаслідок цих дій "Резо" втік і був оголошений в міждержавний розшук.
 
Прес-служба ГУБОЗ МВС України


Комментировать статью
Автор*:
Текст*:
Доступно для ввода 800 символов
Проверка*:
 

также читайте

по теме

фототема (архивное фото)

© фото: .

Мэрилин Монро

   
новости   |   архив   |   фототема   |   редакция   |   RSS

© 2005 - 2007 «ТЕМА»
Перепечатка материалов в полном и сокращенном виде - только с письменного разрешения.
Для интернет-изданий - без ограничений при обязательном условии: указание имени и адреса нашего ресурса (гиперссылка).

Код нашей кнопки: